Limburgse+asperges+op+kaart+Tweede+Kamer
Nieuws
© Dirk Hol

Limburgse asperges op kaart Tweede Kamer

In de Tweede Kamer stonden afgelopen week Limburgse asperges op het menu. De koks van het Kamerrestaurant hebben hapjes bereid van Limburgse asperges.


Het witte goud is dinsdag in Den Haag afgeleverd door Mat Kersten, de voorzitter van Aspergegilde Peel en Maas. De vier kistjes asperges waren maandag gestoken in Beringe en zijn dinsdag naar Den Haag gebracht.

De ‘aspergeweek’ was een initiatief van Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch (CDA), die zelf afkomstig is uit de regio Peel en Maas. Hij is dit jaar een van de ambassadeurs van het Aspergegilde, wat betekent dat hij het witte goud dit seizoen zal promoten.

Weer

 • Zaterdag
  13° / -1°
  10 %
 • Zondag
  12° / 1°
  10 %
 • Maandag
  14° / 0°
  10 %
Meer weer