Red Dot Award voor John Deere hakselaar

De 8000-serie zelfrijdende veldhakselaars van John Deere zijn onderscheiden met een 2016 Red Dot International Design Award voor productontwerp.

Red+Dot+Award+voor+John+Deere+hakselaar
© eigen foto John Deere

Een jury van onafhankelijke designspecialisten uit 41 landen koos de veldhakselaar uit meer dan 5.200 inzendingen uit 57 landen aan de hand van strenge selectiecriteria.

Christoph Wigger van John Deere: ‘Een nieuw ontwerp wordt vaak gezien als minder belangrijk, maar het biedt ingenieurs de mogelijkheid om de machine van de grond af op te bouwen en daarbij de efficiëntie en productiviteit te verbeteren.’

Functionaliteit

‘Het nieuwe ontwerp van de John Deere 8000-serie zelfrijdende veldhakselaar weerspiegelt de innovatieve technologie en functionaliteit van de machine’, zegt Matthias Schönherr, hoofdverantwoordelijke voor het ontwerp.

John Deere bouwt de 8000-serie zelfrijdende veldhakselaars in het Duitse Zweibrücken. Ze zijn verkrijgbaar in acht modellen, van 380 tot 845 pk.

De machines zijn volledig geïntegreerd met een reeks hulpmiddelen voor precisielandbouw en bevatten dus de nieuwste technologie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  21° / 11°
  20 %
 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
Meer weer