Nieuwe rundveevloer op beurs Venray (video)

Proflex uit Mill presenteert tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, van 23 tot en met 25 februari in Venray, een nieuw type vloer. Die bestaat uit een ondervloer van composiet en een topvloer van rubber.

Nieuwe+rundveevloer+op+beurs+Venray+%28video%29
© Proflex

Deze MeadowFloorCL blinkt volgens de producent uit in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid en onderhoudsgemak. De vloer bestaat uit een ondervloer van composiet waarop een rubberen loopvlak is gemonteerd. De totale vloer is 4 centimeter dik.

Het geprofileerde rubber zorgt ervoor dat urine snel via de ingebouwde gleuven wordt afgevoerd. Daarnaast verhoogt het gegroefde rubber het loopcomfort en de stabiliteit van de koeien, stelt Proflex.

Snel plaatsbaar

De composietblokjes dragen bij aan het loopcomfort en de natuurlijke slijtage aan de klauwen. De MeadowFloorCL dient te worden gebruikt met een vaste mestschuif. De vloer is snel op een andere vloer te plaatsen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 7°
  10 %
 • Zaterdag
  17° / 10°
  20 %
 • Zondag
  17° / 8°
  10 %
Meer weer