Inspiratie

In de eerste maanden van het nieuwe jaar staat er een aantal bijeenkomsten gepland met de portefeuillehouders Maatschappij. Deze worden in een drietal sessies gehouden in Zeeland, West-Brabant en Den Bosch. Inmiddels hebben we twee bijeenkomsten achter de rug.
Ik denk dat ik gerust mag zeggen dat we tevreden terugkijken naar deze bijeenkomsten met een groot aantal portefeuillehouders van verschillende afdelingen. Er is immers veel informatie gedeeld over tal van activiteiten, groot en klein, die door de afdelingen zijn georganiseerd. Te denken valt aan open dagen, Toer de Boer, avondwandelvierdaagsen, maar zeker ook een activiteit zoals die in een van onze afdelingen, Etten-Leur, is georganiseerd ten behoeve van het KWF waarbij er 24 uur gewandeld is door onze leden om geld in te zamelen en waarbij de openingsronde gedaan is door leden die deze ziekte zelf ondervinden. Knap werk. Ook hiervoor hebben wij als vereniging aandacht.
Tegelijkertijd kijken we natuurlijk ook vooruit naar 2016. Het jaar is immers gestart. We kijken naar alle activiteiten die binnen de portefeuille maatschappij mogelijk zijn en tegelijkertijd ook naar een aantal zaken die de portefeuille raken waarmee we afdelingen kunnen helpen, denk aan tal van workshops voor afdelingsbesturen en leden, de hulp die we kunnen bieden bij het uitnodigen van jongeren, begeleiding tijdens avonden et cetera. Dit alles met als doel meer betrokkenheid, meer begrip, meer aandacht voor al het goede waar wij als land- en tuinbouw dagelijks mee bezig zijn.
Kortom, een bron van inspiratie en enthousiasme tijdens deze eerste geslaagde bijeenkomst. Ik kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomsten die in de planning staan.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  8° / 4°
  50 %
 • Maandag
  9° / 5°
  50 %
 • Dinsdag
  13° / 7°
  50 %
Meer weer