LLtL-trektocht door Limburg

Gedeputeerde Patrick van der Broeck gaat in het kader van Limburgse Land- en Tuinbouw Loont (LLtL) een trektocht maken door Limburg. In vijf etappes, van Mook tot Maastricht, wil Van der Broeck samen met ‘een lokale gids’, lokale vernieuwers en ondernemende verbinders het gesprek aangaan over de koers van LLtL.

Met ondernemers wordt vastgesteld wat bij hen innovatie stimuleert en belemmert en hoe de provincie én andere stakeholders kunnen bijdragen aan actieve versterking van innovatie, kennis delen en het uitrollen van vernieuwing. De voorgestelde beleidslijnen van LLTL 2.0 worden daarbij getoetst en aangescherpt.

Stille vernieuwers

Deel 1 van Limburgse Land- en Tuinbouw Loont heeft een specifieke doelgroep weten te bereiken. Met een deel van hen wordt nu de verbinding gelegd naar de stille vernieuwers. Door actief de verbinding aan te gaan groeit de groep van betrokkenen en bereikte ondernemers. Juist de ‘unusual suspects’ leggen ook weer de verbinding naar andere ondernemers.
Hoe zorgen we dat alle delen van Limburg samen invulling geven aan de ambities van LLtL? Wat hebben ondernemers daarvoor nodig? Hoe kunnen we innovatiekracht bundelen en kennis delen? Dit zijn thema’s die Patrick van de Broeck hoopt te kunnen bespreken tijdens zijn trektochten, die van eind januari tot eind februari zullen plaatsvinden.
De inzet is om nieuwe en bestaande partners nog meer te activeren, nieuwe verbindingen te leggen en cross-sectoraal samen te werken. Dit onder het motto ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

Agenda trektochten

De trektochten vinden plaats op 28 januari in Mook-Maasduinen, 29 januari in de regio Venray-Venlo, 3 februari in de regio Weert, 18 februari in Echt en ten slotte 25 februari inBeek.
Er zijn per trektocht twee plaatsen (wildcards) beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich met vermelding van contactgegevens en motivatie aanmelden via lltloont@prvlimburg.nl. Zij worden op de hoogte gehouden van eventuele deelname.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer