Femke Vermeer eerste Klasseboerin met brevet

De Klasseboeren rond de grote steden in Noord-Brabant zijn druk bezig met het certificeren van hun deelnemende bedrijven. De eerste Klasseboerin die het landelijke certificaat heeft ontvangen, is Femke Vermeer uit Best.

Klasseboeren zijn boerenbedrijven vlak bij Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Oosterhout, Breda, Oss en Nijmegen die een veilige en interessante omgeving aanbieden voor leren in de praktijk.

Kwaliteit

De vereniging is aangesloten bij het landelijke platform Boerderijeducatie. In het platform zijn vertegenwoordigers van alle regionale samenwerkingsverbanden en van de drie regionale LTO-organisaties actief.

In opdracht van het platform heeft Wageningen UR een certificeringssysteem ontwikkeld om zo een kwaliteits- en deskundigheidsniveau te kunnen bieden.

Niet zomaar

Het melkveebedrijf van Jan en Femke Vermeer in Best is aangesloten bij Klasseboeren. De ondernemers zijn ruim drie jaar actief als Klasseboer. Het bedrijf is het eerste dat het landelijke certificaat heeft ontvangen.

Femke Vermeer is blij met de komst van de certificering. 'Het is belangrijk om scholen te kunnen laten zien dat je je professioneel gezien onderscheidt van andere bedrijven die zij kunnen bezoeken. Het gaat niet om zomaar een uitje, we maken deel uit van de lesstof.'

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 9°
    65 %
Meer weer