Zorgverzekering werknemers

Sinds kort kunnen ook werknemers van ondernemers profiteren van de collectiviteitskorting op hun zorgverzekering via LTO.

Deze collectiviteitskorting was tot voor kort alleen beschikbaar voor de ondernemer en het gezin zelf. Om ook werknemers van deze ondernemers te laten profiteren van het lidmaatschap, is er een nieuw collectief opgestart namelijk: Agro+Zorg.
Agro+Zorg is het collectief voor iedereen die in de agro-sector werkt. Werkgevers in de tuinbouw, veeteelt, akkerbouw, paardenhouderij, loonwerk of één van de vele andere agrarische sectoren kunnen hun medewerkers hierop attenderen.
Met Agro+Zorg krijgen werknemers dezelfde goede voorwaarden en korting als LTO-leden. Werkgevers kunnen hun medewerkers hiermee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde bieden.

Korting

Met dit collectief krijgen geïnteresseerde werknemers én hun gezin een goede zorgverzekering met korting tot 10 procent op de basisverzekering en tot 17 procent korting op de aanvullende verzekering.
Het bieden van deze korting op de zorgverzekering kost de werkgever nagenoeg geen tijd en moeite.
Medewerkers regelen alles zelf met Agro+Zorg. Zij kiezen eigenhandig uit twee gecontracteerde zorgverzekeraars namelijk Zilveren Kruis of CZ. De premie wordt ook rechtstreeks bij de medewerker(s) geïncasseerd.
Om het werkgevers gemakkelijk te maken, zijn er informatiepakketten beschikbaar die aan medewerkers verstrekt kunnen worden. Ook kunnen werkgevers hun medewerkers attenderen op Agro+Zorg door hen te verwijzen naar de website.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer