Omgaan met regeldruk melkvee

Hoe gaat u als melkveehouder om met jaarlijks terugkerende regeldruk voor mest, mineralen en het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid?

Veranderende wet- en regelgeving rondom mest en GLB in combinatie met ongunstige marktomstandigheden vragen veel van u als melkveehouder. U wilt voldoen aan wetten en regels en tegelijkertijd het bedrijf zo goed mogelijk runnen.
Om ervoor te zorgen dat u zich bezig kunt houden met de zaken die voor u interessant én leuk zijn komt ZLTO met het OPTIcow-basispakket. Daarmee zorgen wij ervoor dat:

Vertrouwd

Met het OPTIcow-basispakket doen we dit onafhankelijk en is uw volledige administratie ondergebracht bij één partij, dus efficiënt en vertrouwd. Onze vereniging maakt dat we door korte lijnen naar beleid actueel én deskundig zijn.
Binnen het OPTIcow-basispakket kunt u kiezen uit een of meerdere onderdelen waarmee we u kunnen helpen, te weten Kringloopwijzer, Bemestingsplan, Gecombineerde opgave en OPTIcow.
Meer informatie over het basispakket, de tarieven van thuisbezoeken en de aanvullende diensten is verkrijgbaar via Janine Roemen: (06) 2123 2594 of janine.roemen@zlto.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer