Gratis begeleiding asbestsubsidie

ZLTO begeleidt haar leden gratis bij het aanvragen van de nieuwe rijkssubsidie voor het saneren van asbest in 2016.

De subsidie geldt voor asbestdaken met een oppervlakte van meer dan 35 vierkante meter. Per vierkante meter wordt er 4,50 euro subsidie gegeven met een maximum van 25.000 euro per adres.
De subsidie kan zowel door particulieren als bedrijven en instellingen worden aangevraagd vanaf 4 januari 2016 bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
Komende tijd zal de praktische invulling hiervan bekend worden.
ZLTO adviseert haar leden graag over het benutten van de subsidie. Zo kunnen leden de vergoeding nog eens verhogen naar 9 euro per vierkante meter te saneren asbestdak wanneer ze ook de provinciale subsidie asbestvanhetdak.nl benutten.
Het ZLTO collectief asbest saneren ontzorgt leden volledig bij het saneren. Naast het zorgen voor de beste koop en een zeer scherpe collectiviteitskorting, regelt ZLTO ook de vergunningsaanvraag, asbestrapportage en overige meldingen richting de gemeente.

Meer informatie

Wanneer u deelnemer bent binnen het ZLTO collectief asbest saneren, begeleidt ZLTO u gratis met het aanvragen van de landelijke subsidie.
Neem contact op met ZLTO en kom voor een afspraak naar ons kantoor in Den Bosch of Colijnsplaat. Voor de provincie Zeeland: roel.clement@zlto.nl, tel: 06 29520262. Voor de provincie Noord-Brabant: ruud.hoosemans@zlto.nl, tel: 06 21212445.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer