In+2016+weer+%27Week+van+de+Akkerbouw%27
Nieuws
© Nieuwe Oogst

In 2016 weer 'Week van de Akkerbouw'

Komend jaar wordt in navolging op 2014 opnieuw een 'Week van de Akkerbouw' gehouden.

Dit meldt Matthé Elema, directeur van de Brancheorganisatie (BO) Akkerbouw deze week in Nieuwe Oogst.

Doel is imagoversterking voor de akkerbouwsector. 'Waarschijnlijk zal het evenement in juni plaatsvinden', zegt Elema. 'Er is inmiddels een werkgroep samengesteld voor de organisatie, die groep komt binnenkort voor het eerst bij elkaar.'

Sectorbreed

Adrie Bossers, namens LTO Nederland als bestuurder betrokken bij BO Akkerbouw, juicht het initiatief toe. 'Het is goed dat we als sector eens in de zoveel tijd aan de buitenwereld laten zien wie we zijn en waar we voor staan. Goed ook om dit sectorbreed op te pakken.'

Weer

 • Vrijdag
  20° / 15°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zondag
  20° / 14°
  50 %
Meer weer