Melkveehouder bezorgt boodschap bij AH

Honderd boeren verspreid over het hele land stonden afgelopen weekend bij Albert Heijn. Niet om te winkelen, maar om consumenten Campina-producten te laten proeven en alle mogelijke vragen te beantwoorden.

Melkveehouder+bezorgt+boodschap+bij+AH
© AH

Melkveehouder Eugene Hoppenreijs uit Elst heeft 135 melkkoeien en was in Arnhem aanwezig. 'Dit is heel belangrijk, de consument is redelijk ver verwijderd van de boer. Deze kans is een mooie gelegenheid om die afstand wat kleiner te maken.'

Consumenten konden bij hem aan de kraam drie soorten yoghurt proeven. 'Mensen vragen mij of de koeien buiten lopen en of ik een megastal heb. En ja, de koeien lopen buiten. En nee, ik heb geen megastal.'

Vergunningen

'Een vrouw had wat zorgen over een megastal, ze pakte de krant erbij en liet de vergunningen zien die de afgelopen tijd waren afgegeven', laat Hoppenreijs weten. 'Ik heb geprobeerd het in een goede context te plaatsen en hopelijk gaat ze met een goed gevoel naar huis.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer