Luchtwasser leasen kan ook

Leasen biedt voordelen. Voor iedereen die dacht dat leasen alleen kan bij gemotoriseerde objecten is er nieuws. Ook technisch hoogwaardige productiemiddelen kunnen worden geleased. Dat biedt mogelijkheden.

Benjamin OverkleeftDoor middel van lease hebt u direct de lusten en niet de lasten zoals inbreuk op de liquiditeit van uw bedrijf. Er is geen financier die over uw schouder meekijkt naar uw bedrijfsvoering en uw werkkapitaal blijft intact.
Denk bij lease niet direct aan trekkers en machines. Ook kapitaalintensieve en technische hoogwaardige zaken zoals een melkrobot of een luchtwasser is te leasen. Deze investering hoeft u niet in de leensom op te nemen, zodat u ruimte houdt voor extra werkkapitaal.
LTO Noord Verzekeringen is de verzekeringsspecialist voor ondernemers in de agrarische sector. Zij werkt samen met Boval en is door deze samenwerking in staat u op maat gemaakte en scherpe leaseconstructies te bieden. De samenwerking met deze bankonafhankelijke leasemaatschappij maakt het zelfs mogelijk gebruikt materieel te leasen. Kortom: maatwerk, minder risico op waardevermindering, onaangetaste liquiditeit en vaste overzichtelijke kosten.
De adviseurs van LTO Noord Verzekeringen komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs en u hebt binnen 24 uur een overzicht van uw mogelijkheden.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
Meer weer