Alle tuinbouwpublicaties op Groen Kennisnet

Dankzij Groen Kennisnet kunnen telers nog steeds profiteren van alle kennis uit het onderzoek dat Productschap Tuinbouw heeft gefinancierd.

Alle+tuinbouwpublicaties+op+Groen+Kennisnet
© Nieuwe Oogst

In het nieuwe dossier zijn ruim drieduizend publicaties te vinden op sector en thema. Dat is belangrijk nu Productschap Tuinbouw (PT) op 1 januari 2015 is opgeheven.

Groen Kennisnet bevordert en faciliteert kennis delen op het gebied van voedsel en groen voor groen onderwijs en voor innovatief vakmanschap.

Kennisbank

De collectie van Groen Kennisnet is met bijna een half miljoen items de grootste Nederlandstalige kennisbank voor het groene domein. In het dossier is bovenaan een handige tabel te vinden, die direct naar alle publicaties van een bepaalde sector leidt.

Dat vormt volgens het kennisnet het ideale startpunt voor alle onderzoeken op het gebied van bloembollen, bloemen, bomen, fruit, glasgroenten, hoveniers, paddenstoelen of vollegrondsgroenten.

Duurzame thema's

Naast sectorgericht onderzoek financierde PT ook onderzoek naar duurzame thema's als energie, biobased economy en groen en welbevinden. In het dossier vind je ook alle kennis over het onderzoek naar deze thema's gemakkelijk terug.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer