Greenferm+contracteert+mesttransporteurs
Nieuws
© GreenFerm

Greenferm contracteert mesttransporteurs

Greenferm heeft twee transportbedrijven gecontracteerd voor mestvervoer, logistieke planning, monstername en - analyse voor zijn locatie in Apeldoorn. Het gaat om Berkhof uit Scherpenzeel en Gert Vlastuin uit Wekerom.

Greenferm richt zich op de verwerking van dierlijke drijfmest. Het initiatief, waarbij verschillende partijen uit de agrarische sector zijn betrokken, is bezig om grootschalige mestverwerking te realiseren.

Als eerste locatie voor het realiseren van een verwerkingsfabriek is het bedrijventerrein De Ecofactorij te Apeldoorn gekozen. De verwerkingscapaciteit zal zo'n 350.000 ton mest per jaar bedragen.

All-in

Greenferm werkt met een all-in tarief, dat is inclusief poortgeld, transport, monstername en -analyse, administratie met RVO en weging.

Het tarief bestaat enerzijds uit een vast poortgeld van 11 euro per ton drijfmest en anderzijds uit een vergoeding voor het transport dat afhankelijk is van de afstand naar de mestverwerkingsfabriek in Apeldoorn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  17° / 10°
  70 %
 • Maandag
  15° / 10°
  40 %
 • Dinsdag
  16° / 10°
  20 %
Meer weer