Hoe wijzig ik de instellingen van mijn ZLTO-nieuwsbrief op maat?

Leden van ZLTO met een bij ons bekend mailadres ontvangen elke dinsdagmorgen een nieuwsbrief op maat. Het kan zijn dat de berichten die u daarin leest niet aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Het beste dat u dan kunt doen is uw persoonlijke profiel wijzigen.

ZLTO vindt het belangrijk om haar leden goed te informeren. Dit doen we op verschillende manieren, onder meer via onze nieuwsbrief op maat.
Leden laten ons regelmatig weten graag voor hen relevante berichten te willen ontvangen. Relevant betekent dan in veel gevallen ‘op maat’, passend bij wie ze zijn, de sector of de sectoren waarin ze ondernemen en gericht op de regio waarin ze wonen en werken. Die behoefte vullen we in met onze nieuwsbrief op maat.
Om u van afdelingsnieuws te kunnen voorzien worden nieuwe berichten op tientallen afdelingssites automatisch meegenomen in uw nieuwsbrief.
De nieuwsbrief is bij de start samengesteld op basis van de gegevens zoals die toen bij ZLTO bekend waren: uw sector of sectoren dus, uw regio en uw afdeling. Maar het kan zijn dat u meer of andere berichten wil ontvangen. Dat kunt u heel makkelijk zelf aanpassen namelijk door bovenaan de nieuwsbrief op ‘Wijzig instellingen’ te klikken.
Als er op de tekst ‘Wijzig instellingen’ geklikt wordt, verschijnt een inlogscherm als er nog niet ingelogd is. Heeft u problemen met inloggen ga dan naar www.Zlogin.nl.
Na het eventuele inloggen verschijnt een nieuw scherm. Daar kunt u sector(en) en de afdeling of afdelingen waarin u geïnteresseerd bent aanvinken. In de wekelijkse nieuwsbrief ontvangt u daarna de nieuwste informatie met uw aangevinkte voorkeuren. Vergeet onderaan niet de knop ‘Opslaan’ aan te klikken voor het doorvoeren van de wijzigingen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer