Interesse vertalen in concrete programmaformats

Farm & Food TV-Channel wordt als commercieel station gefinancierd met privaat geld. Funding vanuit de agribusiness is nodig om het vliegwiel draaiende te krijgen en daadwerkelijk ‘on air’ te gaan. ‘De publiciteit die er al rondom het kanaal is geweest, heeft tot veel spontane reacties en steun vanuit het bedrijfsleven geleid. Het is nu zaak die interesse te vertalen in concrete programmaformats.’
Een nog te nemen hobbel om van start te kunnen op tv is het sluiten van overeenkomsten met de kabelaars. Volgens Marcel van Rooijen zijn die gesprekken in een vergevorderd stadium. Het kanaal verwacht bij een landelijke dekking maandelijks 40.000 professionele kijkers vanuit de sector te trekken en 1 miljoen consumenten aan zich te binden.
Vanuit LTO is enthousiast gereageerd op het initiatief om tot een eigentijds en landelijk tv-kanaal te komen. LTO Noord heeft een financiële bijdrage gedaan om de startfase mogelijk te maken. AgriPers levert ondersteuning bij de productie van nieuws- en actualiteitenprogramma’s.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer