Mans Vulto geridderd bij afscheid LTO

Mans Vulto, portefeuillehouder sociaal-economisch beleid van LTO Nederland, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Mans+Vulto+geridderd+bij+afscheid+LTO
© Jack Luiten

Vulto kreeg de koninklijke onderscheiding gistermiddag bij zijn afscheid in Odijk. Hij heeft na ruim dertig jaar zijn bestuurlijke loopbaan in de agrarische sector afgesloten. Burgemeester Wouter de Jong van Houten speldde hem de versierselen op.

Veel lof

Alvorens LTO Nederland-voorzitter Albert Jan Maat de scheidende bestuurder bedankte voor zijn enorme verdiensten voor de agrarische sector, kreeg Vulto ook veel lof toegezwaaid door Siem Jan Schenk, voorzitter van LTO Noord.

Veel waardering was ook van de kant van de vakbeweging, zo bleek uit een toespraak van Jaap Bosma namens CNV en FNV.

Bruggenbouwer

Maat typeerde Vulto als 'een bruggenbouwer en buitengewoon solide bestuurder, die in belangrijke mate heeft bijgedragen aan het goede werkgeverschap in de land- en tuinbouw'.

Hij roemde hem voorts vanwege zijn vele uiteenlopende functies, waaronder het voorzitterschap van het Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw.

'Dankzij jouw inzicht en inzet is dit pensioenfonds niet alleen uitgebouwd, maar kwam het als een degelijk bouwwerk uit de financiële crisis', vertelde Maat.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer