ZLTO in minor rond familiebedrijf

HAS Hogeschool en ZLTO beginnen in september met de pilot ‘Ondernemerschap in het familiebedrijf’, een nieuwe minor voor vierdejaars has-studenten die zich willen voorbereiden op het zelfstandig ondernemerschap.

De minor is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ZLTO en mede mogelijk gemaakt door Ondernemerslift+ . Antoon Sanders, ondernemerscoach ZLTO: ‘Bij de uitvoering zullen de jongerencoaches van ZLTO een belangrijke rol vervullen. Niet alleen vanwege onze kennis van de ondernemerspraktijk, maar ook vanwege onze ervaring met het begeleiden van jonge ondernemers. We zien de minor dan ook als een mooie toevoeging aan Jong ZLTO, het jongerenprogramma van ZLTO waarin onderwijs een belangrijke pijler is.’
De minor biedt studenten een stevige voorbereiding op zelfstandig ondernemerschap en management van een bedrijf dat economisch en maatschappelijk rendeert. Om deel te kunnen nemen, is daadwerkelijk zicht op bedrijfsovername of -deelname niet nodig.
Aan de orde komen vragen als: hoe ziet de markt eruit, waar liggen ontwikkelkansen, wat wil je bereiken en hoe realiseer je dat, organisatorisch, financieel en sociaal? Een tweede pijler in de minor is de eigen ontwikkeling.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer