Gratis veiligheidsscan LLTB-leden

Agrarische bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met inbraak en diefstal. Met behulp van een gratis beveiligingsscan kunnen ondernemers nu de zwakke punten op hun bedrijf vastleggen en preventieve maatregelen nemen.


‘Belangstellende ondernemers kunnen door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) een gratis beveiligingsscan laten uitvoeren en mede op basis daarvan beslissen welke maatregelen ze het beste kunnen nemen om hun bedrijf beter te beveiligen tegen criminaliteit’, vertelt Roebroek. Via www.beveiligmijnboerenbedrijf.nu kunnen ondernemers zich aanmelden voor de gratis scan.
Een recent onderzoek onder LTO-leden leverde een stortvloed aan reacties op. Zo gaf bijna 40 procent aan te maken te hebben gehad met diefstal van materieel en meer dan 30 procent is geconfronteerd met inbraak. Meer dan 80 procent van de respondenten heeft te maken gehad met dieseldiefstal of denkt daar in de toekomst de dupe van te worden.
De conclusie is volgens Roebroek dat actie nodig is om de criminaliteit op het platteland tegen te gaan. ‘Het gaat om uw eigen veiligheid en dit project maakt het ook financieel aantrekkelijk daar nu wat aan te doen.’

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer