Varkenshandel+Arts+wordt+PALI+Logistics
Nieuws
© Ruben meijerink

Varkenshandel Arts wordt PALI Logistics

Varkenshandel A.G. Arts gaat verder onder de naam PALI Logistics. De nieuwe naam sluit beter aan bij de actuele activiteiten van de vennootschap, met name het vervoer van levend vee en het transport van vlees in koelwagens.

Sinds de overname door PALI Group in 2004 is de handel in varkens, biggen en zeugen verder uitgebouwd. In de afgelopen periode zijn de handelsactiviteiten stapsgewijs overgegaan naar Paridaans & Liebregts, eveneens onderdeel van PALI Group.

Door deze herstructurering is een duidelijke profilering tot stand gekomen. PALI Logistics als transportonderneming en Paridaans & Liebregts als veehandelsbedrijf.

Weer

 • Zondag
  30° / 14°
  10 %
 • Maandag
  30° / 15°
  20 %
 • Dinsdag
  30° / 16°
  30 %
Meer weer