Alma den Hertogwnd. voorzitter

Het algemeen bestuur van LTO Noord heeft provinciaal bestuurslid Alma den Hertog van LTO Noord Groningen benoemd als waarnemend (wnd.) voorzitter van LTO Noord Groningen. Deze benoeming geldt vanaf 1 juni 2015 en eindigt bij de vorming van een regiobestuur. De vacature was ontstaan omdat Hilbrand Sinnema is gekozen tot dagelijks bestuurslid van waterschap Hunze en Aa’s en heeft aangegeven te stoppen met zijn werk voor LTO Noord.
Het provinciaal bestuur van LTO Noord Groningen had dit verzoek bij het algemeen bestuur neergelegd, nadat dit is ondersteund door het provinciaal overleg van Groningen. Het provinciaal bestuur Groningen wilde geen nieuwe procedure voor een voorzitter, omdat er wordt gewerkt aan een bestuurlijke regiovorming van LTO Noord.
LTO Noord werkt aan een nieuw bestuursmodel. De provinciale bestuurslaag gaat verdwijnen. Daarvoor in de plaats komen drie regiobesturen in de landsdelen Noord, Oost en West, die in rechtstreeks contact staan met de afdelingen in de eigen regio.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer