Salmonellabacterie in Franse kaas

Franse kaasjes van het merk Le Petit Fiance des Pyrenees kunnen salmonellabacteriën bevatten. De kazen worden teruggehaald, meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Salmonellabacterie+in+Franse+kaas
© NVWA

Salmonella is een bacterie die een voedselinfectie kan veroorzaken. De kans op besmetting met salmonella is klein, maar de gevolgen kunnen ernstig zijn.

Mensen die deze kaas met een houdbaarheidsdatum 2-6-2015 in huis hebben, worden dringend verzocht deze niet te consumeren. De NVWA raadt aan de kaas terug te brengen naar de winkel waar de kaas is gekocht.

Mocht de kaas al zijn opgegeten en levert dat klachten op, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw huisarts.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer