Parameters fronthef invoeren via smartphone

Constructiebedrijf Zuidberg in Ens heeft de EFC Pro Mobile ontwikkeld voor de fronthef. Bij een nieuwe machine voer je de berekende in- en afstellingen via de smartphone in de computer van de trekker.

Parameters+fronthef+invoeren+via+smartphone
© Zuidberg

Als je na een rustperiode het werktuig weer aankoppelt, kun je die instelling activeren.

Eerder integreerde Zuidberg al de elektronica van de EFC Pro-fronthef in het kopakkermanagement en verving het bedrijf de knoppen en schakelaars voor een touchscreen-bedieningspaneel.

Kopakker

Tijdens het heffen van een werktuig op de kopakker wordt de frontaftakas uitgeschakeld om beschadiging van de kruiskoppelingen tegen te gaan.

Bij de fronthefinrichtingen wordt vormgeving steeds belangrijker, bleek onlangs op een persbijeenkomst van Zuidberg. De tijden van ‘niet zeuren, het werkt toch’ zijn voorbij.

Montage

Om ook voor eerste montage aan trekkerfabrikanten te kunnen leveren, krijgt de ontwerpafdeling al in een vroeg stadium de beschikking over de afmetingen van een nieuw trekkertype.

De R&D-afdeling van Zuidberg slaagt er vaak in zeer compacte versies te ontwerpen. Daarnaast blijft het mogelijk om via een dealer achteraf op een trekker een fronthef te monteren.

Jannes Hoenderken
redacteur LandbouwMechanisatie

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
 • Zondag
  22° / 12°
  10 %
Meer weer