Coalitie en college Amstel, Gooi en Vecht

VVD, PvdA, Water Natuurlijk, CDA en de fractie Ongebouwd van waterschap Amstel, Gooi en Vecht hebben een coalitieakkoord gesloten. De hoogheemraden worden morgen benoemd. Het coalitieakkoord heeft als titel 'Waterbewust'.

Coalitie+en+college+Amstel%2C+Gooi+en+Vecht
© Amstel, Gooi en Vecht

'Het bestuur van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht is zich zeer bewust van de enorme kansen die water biedt voor onze regio, maar ook van de opgaven en de uitdagingen die er liggen', luidt de motivatie in het stuk.

'Het vergroten van het waterbewustzijn zien we als een essentiële voorwaarde voor het creëren van een duurzame toekomst.'

Innovaties

Het nieuwe college wil de vier W's, Waterschap, Wetenschap, Werk en Welzijn, met elkaar verbinden. 'Het is deze verbinding die nodig is om van technologische inventies te komen naar maatschappelijke innovaties die nieuwe waarden creëren.'

'Innovatie is geen doel op zichzelf, maar een middel om te komen tot een duurzame en waterbewuste samenleving', melden de partijen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  0 %
 • Zondag
  21° / 9°
  0 %
Meer weer