Stagecarrousels in Noord-Holland

Het groene en technische bedrijfsleven en het mbo-onderwijs gaan de stage en het praktijkdeel van groene en technische opleidingen verrijken door stagecarrousels op te zetten.

Stagecarrousels+in+Noord%2DHolland
© Greenport Noord-Holland Noord

Het gaat om zes stagecarrousels in drie jaar. In totaal nemen ruim 300 studenten en 160 bedrijven deel aan het onderwijsproject via het netwerk van Greenport Noord-Holland Noord, LTO Noord en Seed Valley.

Studenten maken kennis met verschillende praktijksituaties bij bedrijven. Daarnaast werkt het samenwerkingsverband aan kennisdeling in de vorm van docentenstages, gastdocenten, masterclasses en floormeetings.

Met masterclasses en floormeetings gaan specialisten uit het bedrijfsleven actuele thema's uitdiepen en linken aan het onderwijsprogramma en de stagecarrousel.

Financiën

Provincie Noord-Holland en gemeente Hoorn hebben voor een substantieel deel bijgedragen aan de totstandkoming en cofinanciering van GreenTech Noord-Holland Noord. Beide overheden zijn sterk vertegenwoordigd in de GreenPort Noord-Holland Noord.

Het samenwerkingsverband bestaat uit het Clusius College en Horizon College, GreenPort Noord-Holland Noord, LTO Noord, Seed Valley.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer