Met korting veilig de mestopslag schoon

Soms heeft de mestopslag onderhoud nodig, waarvoor deze eerst gereinigd moeten worden. Door een nieuwe unieke methode kan dit tegenwoordig van buitenaf, en nu met LTO Ledenvoordeel.

Wat deze methode onderscheidt is dat de mestopslag op één plek van buitenaf gereinigd wordt. Andere bedrijven moeten de mestopslag betreden om de opslag te reinigen. Doordat ATC van buitenaf kan reinigen, is het 100 procent veilig. Verder nemen de medewerkers van ATC al het werk uit handen. Alle apparatuur nemen ze mee. De agrariër hoeft alleen te zorgen voor de aanvoer van water en de afvoer van afvalwater.
Het inwendig schoonmaken van een mestopslag kan om diverse redenen nodig zijn. Denk hierbij aan verstoppingen, achtergebleven mestresten, onderhoud, keuren of verplaatsen van een mestopslag. Nadat de mestopslag is schoongespoten, vindt er een volledige gasmeting plaats. De mestopslag wordt pas vrijgegeven voor betreding zonder ademluchtappa-ratuur als de gasmeting gedaan is en goed is bevonden.
Gezien de veiligheid is het belangrijk dat de partij die de mestopslag reinigt, een betrouwbare partij is die veilig werkt. Met de methode van ATC kan dat. Dit is dan ook de reden dat LTO Ledenvoordeel kortingsafspraken heeft gemaakt met ATC.
LTO-leden profiteren van 10 procent korting. ATC is onderdeel van Appel Bouw, waar leden ook 10 procent ledenvoordeel krijgen op mestsilokeuringen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer