Romijn%3A+bijdrage+%27t+Hart+aan+sector+enorm
Nieuws
© LTO

Romijn: bijdrage 't Hart aan sector enorm

Bestuursvoorzitter Cees 't Hart van Royal FrieslandCampina (RFC) leverde een enorme bijdrage aan de ontwikkeling van de zuivelsector in de afgelopen zeven jaar. Dat vindt Kees Romijn, voorzitter van LTO-vakgroep Rundveehouderij.

Die bijdrage van 't Hart, die op 1 juni start bij Carlsberg bier, bestond er volgens Romijn uit dat 't Hart de zuivelcoöperatie liet functioneren als één geheel.

En niet onverdienstelijk, geeft de vakgroepvoorzitter aan. 'Waar ter wereld je ook komt, overal wordt FrieslandCampina gezien als het voorbeeld van een goede zuivelonderneming. Dat is knap', stelt Romijn.

Marktleider

Verder ziet Romijn dat 't Hart met RFC de rol van marktleider heeft opgepakt en uitgedragen. Daarbij heeft 't Hart vooral bijgedragen aan de de verduurzaming van de gehele zuivelsector in de volle breedte.

Volgens Romijn heeft 't Hart de Nederlandse zuivelsector daarmee blijvend op de wereldkaart gezet: 'Veel anderen willen nu het Nederlands voorbeeld volgen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zaterdag
  5° / 1°
  70 %
 • Zondag
  4° / 0°
  60 %
Meer weer