Boer+wil+betere+vrouw
Nieuws
© Bos theaterproducties

Boer wil betere vrouw

Boer wil betere vrouw is een muzikale komedie die draait om boer Ties. Een lieve, goeiige man, die niet veel meer kent dan het dorp en zijn boerderij. Het contact met de buitenwereld bestaat uit één bakelieten telefoon en een televisie.

Ties is gek op het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw. Zo gek dat hij al zijn 81 koeien Yvon heeft genoemd. En ook zo gek dat hij zich in zijn enthousiasme heeft opgegeven als kandidaat. Er is alleen een klein probleempje: hij heeft al een vrouw.

Helma is een struise boerin die niets van het populaire televisieprogramma moet weten en meer houdt van spannende detectives, het liefst met een dubbele moord.

Gelukkige deelnemer

Wanneer blijkt dat de getrouwde Ties geselecteerd is als gelukkige deelnemer van Boer zoekt Vrouw en ze willen komen filmen, werkt hij zich steeds meer in de nesten. Hoe lost hij dit op…?

In Boer wil Betere vrouw spelen naast Joep Onderlinden (Postbode Siemen in de VPRO-productie ZAAI), Wimie Wilhelm (HEMA de musical) en Wil van der Meer (AMANDLA! MANDELA) mee. De regie is in handen van Jasper Verheugd.

Weer

 • Woensdag
  18° / 10°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  30 %
Meer weer