APH-Noord doorzonder Dewulf

De directie van Dewulf heeft besloten het dealerschap van APH-Noord te beëindigen. Mijno van Dijk, directeur van APH-Noord, betreurt deze beslissing.

‘Volgens ons doet dat geen enkel recht aan de resultaten zoals wij die de afgelopen vier jaar in Groningen en Friesland voor Dewulf hebben gerealiseerd en aan het marktaandeel dat we deze in korte periode hebben weten op te bouwen’, zegt Van Dijk.
De inspanningen van het hele team - vertegenwoordigers, adviseurs en service-partners - hebben er volgens Van Dijk voor gezorgd dat het merk Dewulf een aantoonbaar goede marktpositie heeft weten op te bouwen.
‘Wij beraden ons op dit moment op de ontstane situatie. Hoe dan ook kunnen onze klanten er op rekenen dat wij ons uiterste best zullen doen, het in ons gestelde vertrouwen niet te beschamen’, zegt de directeur.
Momenteel onderzoekt APH Noord de mogelijkheden om met huidige en mogelijk nieuwe partners, invulling te geven aan een leveringsprogramma. ‘Een programma waarmee we niet alleen onszelf, maar ook onze klanten een goed en bestendig toekomstperspectief kunnen bieden’, zegt Van Dijk.
APH-Noord is een handelsorganisatie die een zestal aan aardappeltechniek gerelateerde merknamen vertegenwoordigt: Baselier, Bijlsma-Hercules, Dewulf, Manter, Omnivent en Wifo.
De formule van APH-Noord is erop gericht om, door middel van een slanke organisatie, fabrikant en machinegebruiker dichter bij elkaar te brengen. APH-Noord houdt zich ook bezig met export van machines. De coördinatie van de werkzaamheden vindt plaats vanuit Sint Annaparochie.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer