Verlichte boerderijen in Noordoostpolder

Martien van Arendonk van makelaarskantoor Leyten & Van der Linde nam zaterdag de eerste nieuwe routebordjes in ontvangst op zorgboerderij “Op de Wurf” in Nagele.

De route is dit jaar te rijden in twee weekenden. Vrijdag 12 t/m zondag 14 december en het weekend erop van 19 t/m 21 december 2014.

De werkgroep Verlichte Boerderijenroute heeft na een geslaagde versie in 2012 besloten het evenement tweejaarlijks te gaan organiseren. Bij de eerste route in 2012 waren de routebordjes verregend en was niet altijd duidelijk waar de gasten naar binnen konden bij een open dag.

In twee gedeelten

De verlichte boerderijenroute is dit jaar circa 60 kilometer lang en is eventueel in twee gedeelten te rijden. De route loopt van het Voorsterbos naar het Kuinderbos en slingert rond de dorpen Marknesse en Luttelgeest door agrarisch gebied.

De exacte route blijft nog even een verrassing, maar eind november gaat de voorverkoop van de boekjes van start. Langs de route zetten diverse agrarische bedrijven hun deuren open voor het publiek. Op de site staat de meeste actuele informatie.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer