Beurs AgroExpo zonder trekkers

De eerste editie van de agrarische vakbeurs AgroExpo Assen heeft als thema ‘Bouwen aan de toekomst’. Een beurs zonder trekkers en werktuigen.

Beurs+AgroExpo+zonder+trekkers
© nieuwe oogst

AgroExpo Assen is een vakbeurs voor de complete agrarische sector in Noordoost-Nederland.

De beurs is van dinsdag 16 december tot en met donderdag 18 december in de TT Hall in Assen. De beurs richt zich op akkerbouwers en (melk)veehouders.

Producten en diensten

Ze zullen tevergeefs naar trekkers en werktuigen zoeken. ‘Het accent ligt juist op alle andere producten en diensten die de agrariërs nodig hebben voor een goede bedrijfsvoering’, vertelt organisator Gerard Stamsnijder van Expo Management uit Almelo.

Het thema van de beurs is ‘Bouwen aan de toekomst’ sluit. Dat bouwen is bij stands over agrarische bouwen en stalinrichting letterlijk te nemen. Maar ook figuurlijk met onderwerpen zoals bedrijfsovername en duurzaam produceren.

Innovaties en lezingen

Een vakbeurs als AgroExpo Assen leent zich om innovaties en noviteiten te presenteren aan het publiek. Zo is er als primeur in Nederland onder andere een machine te zien die biodiesel op bedrijfsniveau kan produceren.

In samenwerking met onder andere de provincie Drenthe en de Rijksuniversiteit Groningen komen er voor melkveehouders en akkerbouwers interessante seminars, lezingen en presentaties rondom actuele thema’s.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer