Flyer voor provinciale politiek

LTO Noord Zuid-Holland brengt met een flyer de belangen van de land- en tuinbouw onder de aandacht bij de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen voor Provinciale Staten op 18 maart 2015.

Henriët DijkHet idee is dat partijen voor hun verkiezingsprogramma’s en standpunten kunnen putten uit de aangedragen informatie. ‘Veel verkiezingsprogramma’s zijn al rond’, weet voorzitter Arie Verhorst van LTO Noord Zuid-Holland. ‘De wereld houdt dan niet op te bestaan. Daarna volgen er nog coalitieonderhandelingen. De flyer is ook te gebruiken op andere plaatsen waar aandacht wordt gevraagd voor de land- en tuinbouw.’
Op de flyer van LTO Noord Zuid-Holland staan veertien aandachtspunten in twee regels omschreven. ‘We wilden de kernpunten op één A4’tje’, zegt Verhorst.
In het verleden heeft LTO Noord Zuid-Holland veel tijd en energie gestoken in de EHS. ‘Nu vragen we in de flyer om ruimte te geven voor agrarisch natuurbeheer van gronden’, aldus Verhorst. Het provinciaal bestuur wil de komende periode nog op bezoek bij alle Statenfracties. Voor komend voorjaar wil het provinciaal bestuur tevens een politiek debat houden.

Discussies

De flyer is ook naar alle afdelingen gestuurd. ‘Voor hen kan het als leidraad dienen bij discussies als politieke partijen op bezoek komen’, vertelt Verhorst.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer