Pigture+Group+verkoopt+vakblad+Varkens
Nieuws
© Varkens

Pigture Group verkoopt vakblad Varkens

De Pigture Group heeft het vakblad Varkens verkocht aan Janneke Janssens, sinds 2005 hoofdredacteur van het blad. De redactie vestigt zich op De Groene Campus in Helmond.

De snel veranderende ontwikkelingen in informatievoorziening en de rol die media daarin kunnen spelen vragen naast feeling met de branche om specialistische kennis van het uitgeefvak, media, strategieën en businessmodellen. Dit behoort niet tot de core-business van Coöperatie Pigture Group.

Volwaardig vakblad

Varkens heeft een lange historie. Die begon bijna 80 jaar geleden als ledenblad voor het Nederlands Varkensstamboek. In de loop van de jaren groeide het blad uit tot een volwaardig en gewaardeerd vakblad voor de varkenshouder.

De komende tijd zal Janssens zich richten op het verder uitwerken van een nieuwe strategie en de mogelijkheden die er liggen voor Varkens. 'De strategie zal erop gericht zijn om samen met de varkenshouder te komen tot informatievoorziening, kennisdeling en inspiratie. Om ondernemers in de sector nóg beter te maken.'

Weer

 • Zaterdag
  1° / -2°
  50 %
 • Zondag
  5° / -1°
  50 %
 • Maandag
  5° / 1°
  50 %
Meer weer