Hogere+lezerswaardering+Nieuwe+Oogst
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Hogere lezerswaardering Nieuwe Oogst

Lezers van Nieuwe Oogst hebben een stijgende waardering voor hun ledenblad, blijkt uit een nieuw onderzoek onder leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB.

Nieuwe Oogst maakte begin dit jaar een nieuwe start. Op 4 januari viel de eerste krant in de vernieuwde vorm op de mat bij 42.000 leden en overige abonnees.

Het lezersonderzoek is uitgevoerd onder bijna 3.500 leden om een beeld te krijgen in welke mate de nieuwe koers aansluit bij de behoeften van leden.

Nieuwe formule

De vernieuwde formule blijkt in de smaak te vallen. 81 procent van de respondenten geeft de krant als waardering een 7 of hoger. 38 procent van de respondenten geeft de krant een 8 of hoger.

7 procent van de respondenten geeft Nieuwe Oogst een onvoldoende (5 of lager). Het gemiddelde oordeel voor de krant komt uit op een 7,1.

Digitale spoor

De lezerstrouw op het digitale spoor ligt vooralsnog op een lager niveau: 52 procent van de respondenten zegt de site NieuweOogst.nu te bezoeken.

20 procent van de ondervraagde leden behoort tot de 'die-hards' die de website meerdere keren per week bezoeken.

Nieuwsbrief

Gemiddeld waarderen de leden NieuweOogst.nu met een 6,7 en de e-mailnieuwsbrief met een 7,1.

Enkele honderden leden hebben zich op basis van dit onderzoek en een aanmeldingsactie ingeschreven voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief. Die is na aanmelding voor iedereen beschikbaar.

· Lees meer hierover deze zaterdag in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  18° / 10°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  30 %
Meer weer