Zaadtechnologie op opendagen Zwaagdijk

Alle ogen in de zaadsector zijn in september gericht op het evenement 'Seed meets Technology', een initiatief van Proeftuin Zwaagdijk Incotec, Seed Processing Holland en Leba.

Het evenement vindt plaats van 23 tot en met 25 september op proeftuin Zwaagdijk in Noord-Holland. Het draait om innovatie in zaad- en coatingtechnologie, veredelingssupport, duurzame gewasbescherming, teeltsystemen en rassenkeuze.

Seed meet Technology is een aanvulling op de field trials in de 'Seed Valley', zoals de regio rond Enkhuizen bekend staat. Het evenement ligt op de route tussen de diverse proefvelden en demolocaties en is daarmee het ontmoetingspunt tussen de verspreid liggende programma's.

Proefvelden

De initiatiefnemers tonen samen met zaadbedrijven en andere toeleveranciers aan de sector vernieuwende thema’s. Op proefvelden en in een expositieruimte demonstreren deelnemers innovatieve zaadbehandelingen, coatings en kiembeoordelingen.

Dat geldt tevens voor de nieuwste technologie voor zaadverwerking, -droging en -bewaring, duurzame gewasbescherming, hydroponics, rassenassortiment en ERP software.

Overzicht

Op de website van Seed meets Technology staat een actueel overzicht van alle field trials en bezienswaardigheden in deze week.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer