Zwaagdijk neemt demokwekerij over

De samenwerking tussen Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland in Honselersdijk is uitgemond in een overname van de demokwekerij door Zwaagdijk. Beide instellingen blijven actief op hun eigen locatie.

Zwaagdijk+neemt+demokwekerij+over
© Demokwekerij Westland

De bundeling van krachten is een gevolg van de samenwerking die zo'n 6 jaar geleden is ontstaan. Zwaagdijk heeft alle aandelen van Demokwekerij Westland overgenomen. Op de werkvloer verandert er voorlopig niets.

Bij Proeftuin Zwaagdijk werken 36 mensen, bij Demokwekerij Westland 8. Directeur Johan Kos van Proeftuin Zwaagdijk verwacht dat dit aantal nog kan uitbreiden. 'We zien dat er nog genoeg mogelijkheden zijn op de markt.'

Groei

De partijen besloten de handen ineen te slaan om nog beter van elkaars ervaring, structuur en capaciteit gebruik te kunnen maken. Daardoor blijft de continuïteit van beiden instellingen gewaarborgd.

Kos: 'Je ziet dat het bedrijfsleven steeds meer de vragende partij wordt voor onderzoeksopdrachten. Hierop willen we nog beter inspelen. Met deze twee vestigingen zitten we dichtbij de klant.'

• Lees meer hierover deze zaterdag in Nieuwe Oogst, editie Oost/West

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer