LTO%2Dvoordracht+voor+nieuwe+POV
Nieuws
© Jan van den Brink

LTO-voordracht voor nieuwe POV

LTO Varkenshouderij heeft drie bestuursleden voorgedragen voor de nieuwe Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV). De algemene ledenvergadering van de POV beslist 31 juli over hun benoeming.

NVV en LTO Varkenshouderij vaardigen elk drie bestuurders af in de nieuwe organisatie. LTO Varkenshouderij ziet graag dat Eric Douma (LTO Noord), Mark Tijssen (LLTB) en Johan van Hal (ZLTO) worden benoemd.

Rooijakkers

LTO vakgroep-voorzitter Maarten Rooijakkers concentreert zich op de werkzaamheden die samenhangen met het Verenigd Varkenshouderij Platform (VVP) en Platform Varkensketen (PVK). De uitwisseling van visies en standpunten vindt plaats binnen de LTO vakgroep.

De samenwerking binnen de varkensketen kent straks twee platforms (VVP en PVK), twee belangenorganisaties (NVV en LTO Nederland) en de nieuwe POV. Verschillende commissies en werkgroepen zullen onderdelen van de gezamenlijke visie ‘Recept voor Duurzaam Varkensvlees’ uit gaan werken.

Weer

 • Woensdag
  10° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  30 %
 • Vrijdag
  9° / 3°
  20 %
Meer weer