Westland Asperges naar BoereGoed

BoereGoed heeft de teelten van Westland Asperges overgenomen. Peter van der Knaap en Wim van der Hoeven van Westland Asperges en Bart Triemstra van BoereGoed hebben hun handtekening onder het contract gezet.

Van der Hoeven en Van der Knaap stonden voor de keuze te stoppen of door te gaan en zochten naar een initiatief in de markt dat past bij het product. 'Zo kwamen we al snel bij BoereGoed terecht. De positieve uitstraling in de regio past perfect bij ons product.'

Het 'witte Westlandse goud' werd al verkocht via de BoereGoed verkooppunten in de regio. Deze verkooppunten zijn veelal te vinden op plekken waar geen groenteboer (meer) is.

Respect

De meeste groenten die BoereGoed verkoopt worden geteeld in de eigen BoereGoed kas, maar voor de asperges komt er een teeltlocatie bij. Op de huidige teeltlocatie van Westland Asperges blijft de aspergeteelt bestaan.

Vanaf volgend jaar maart kunnen aspergeliefhebbers terecht bij BoereGoed om het seizoen- en streekproduct te kopen .

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  16° / 7°
  40 %
 • Zondag
  17° / 10°
  70 %
 • Maandag
  16° / 10°
  40 %
Meer weer