Agrotechniek+Holland+voor+driekwart+vol
© nieuwe oogst

Agrotechniek Holland voor driekwart vol

‘Al ruim driekwart van de totale 18 hectare is volgeboekt voor AgroTechniek Holland 2014’, zegt beursmanager Willem Bierema.

De organisatie heeft nu al besloten weer drie expositievelden op het Walibiterrein te gebruiken. In totaal is 180.000 vierkante meter beschikbaar voor stands, demonstraties en dergelijke.

De derde editie van de beurs in Biddinghuizen is van 10 tot en met 13 september. ‘Met nog een half jaar te gaan schreven zich al bijna tweehonderd fabrikanten, importeurs en dealers in voor het tweejaarlijkse agro-evenement’, zegt Bierema.

Standhouders

Onder de standhouders alle bekende trekkermerken en werktuigfabrikanten zoals Kverneland, Fendt, Lemken, New Holland, John Deere, Case IH Steyr, Deutz, Claas, Krone, Lely, Schuitemaker, Agrifac, Massey Ferguson, Duport en JCB.

Nieuwe deelnemers zijn onder andere Zinger Mechanisatie (ZIBO), Maha Nederland, Kemp (Atlas, Terex, Kobelco), C. van der Pols en Zn (Zetor) en internationale bedrijven.

Energiepaviljoen

De demonstraties en het Trekkerparcours, waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen, worden wegens succes geprolongeerd. Nieuw dit jaar is het Energiepaviljoen voor akkerbouw en veeteelt.

AgroTechniek Holland beleefde als grootste landbouwevenement in Nederland in de jaren 2010 en 2012 twee succesvolle edities met meer dan vierhonderd exposerende merken en ruim 50.000 bezoekers.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 16°
  70 %
Meer weer