Jorrit Jorritsma voorzitter van ZuivelNL

Jorrit Jorritsma is benoemd tot voorzitter van ZuivelNL. Jorritsma (60) is melkveehouder in Friesland. Onder zijn voorzitterschap krijgt de opbouw en inrichting van ZuivelNL verder gestalte.

Jorrit+Jorritsma+voorzitter+van+ZuivelNL
© ZuivelNL

Op dit moment is Jorritsma, naast boer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rabobank Heerenveen Zuid-Oost Friesland en van AB Vakwerk.

Verder is hij voorzitter van het Onderling Paardenfonds Noordwolde e.o. en voorzitter van de Raad van Toezicht van de Rabo Foundation.

NMV

Naast de organisaties die ZuivelNL hebben opgericht - LTO Nederland en de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) - is eveneens de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) toegetreden als ZuivelNL-lid.

ZuivelNL is ontstaan ter versterking van de Nederlandse zuivelketen. Het is een platform voor overleg met alle partijen die betrokken zijn bij de zuivelsector.

Thema's

De belangrijkste thema’s van ZuivelNL zijn: voedselveiligheid, diergezondheid, duurzaamheid, kennis en innovatie, arbeid en export.

Het bestuur van ZuivelNL is samengesteld uit : Werner Buck (NZO), Toon van Hoof (LTO), Jorrit Jorritsma (onafhankelijk voorzitter), Kees Romijn (LTO), Arjan Schimmel (NZO), Dirk Jan Schoonman (NMV) en Frank van Stipdonk (Gemzu, adviseur).

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer