In de aanval met toekomstvisie Overijssel

De laatste klap moet er nog op worden gegeven en dan is hij klaar: de toekomstvisie LTO Noord Overijssel. ‘Als je iets wezenlijks wilt veranderen, dan heb je een stip op de horizon nodig’, stelt Erik Back, voorzitter van LTO Noord Overijssel.

Henriët DijkHet provinciale bestuur is eerst om tafel gegaan met de LTO-organisatiecoach Annet Murre met als insteek ‘wat zien we, wat willen we?’ Ook is er, met de eerste voorstellen in de hand, een rondgang langs de achttien Overijsselse afdelingen gemaakt.
Back haalt de woorden aan van Klaas de Lange, voorzitter van de LTO Noord-afdeling Steenwijkerland. ‘Hij zei op zo’n bijeenkomst: ‘Ik wil van het gesodemieter af dat we iedere keer vanuit de weerstand problemen moeten oplossen. Dan kun je beter in het offensief zitten.’ Dat drukt heel treffend uit waar zo’n visie voor nodig is.’
Back licht het toekomstplan toe aan de hand van vier zinsneden uit de visie. Reacties van leden zijn welkom. Een exemplaar is op te vragen via visieoverijssel@ltonoord.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer