Veelzijdigheid en interesse

Veelzijdigheid en interesse in heel veel zaken zijn voor mij de kenmerken die Berend karakteriseren.Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij heel veel verschillende banen binnen de landbouworganisatie heeft gehad.

Jeltje Koopman
Naast veelzijdigheid en interesse hoort enthousiasme ook bij Berend. Enthousiasme voor allerlei nieuwe ontwikkelingen waar hij open voor stond. Zolang ik met Berend heb samengewerkt, dat is van 1975 tot 2010, heb ik hem nooit op een slecht humeur betrapt.
Als je iemand in de gang hoorde fluiten wist je zeker dat Berend er aan kwam. Vanuit zijn eigen boerenhart ging hij te werk.
Niet hemelbestormend maar met twee voeten op de grond. Het resultaat voor de leden, dat telde.
Ook aan de vele fusies die hij heeft meegemaakt bij de Friese CBTB, FLTO, NLTO, LTO Noord heeft Berend zijn inbreng geleverd. In al die veranderingen was het prettig voor mij om met hem samen te werken.
Voor hem zelf zal het niet altijd gemakkelijk geweest zijn. Ook hij heeft personeelsleden moeten ontslaan, iets wat hem niet in de koude kleren ging zitten.
Vanaf de Friese CBTB heb ik met Berend mogen samenwerken. Hoe bereiken we resultaat, hoe communiceren wij met de leden, hoe kunnen we de afdelingen ondersteunen zijn drijfveren geweest in ons gezamenlijk werken. Dat waren onze uitgangspunten.
Berend je mag nu opnieuw van een prachtige tijd genieten. Een tijd die je geheel zelf kan invullen. Geniet ervan. Ik neem afscheid van een ex-collega die met hart en ziel heeft gewerkt voor de landbouworganisatie opdat het de leden goed gaat.
Berend bedankt voor je collegialiteit.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer