FloraHolland: pad naar nieuwe ALV

De algemene ledenvergadering (ALV) van FloraHolland heeft het plan van de directie verworpen om de reorganisatie bij de veiling onder de naam Kompas te financieren met de helft van de liquiditeitsbijdrage over 2013. Hoe gaat het proces nu verder?

Joost van WinsenIn de aanloop naar de nieuwe ALV van 10 juli, waarin opnieuw de jaarcijfers worden besproken, organiseert FloraHolland besloten regiobijeenkomsten in Nederland en in het buitenland. Hierin bespreekt de directie met de leden het nieuwe voorstel voor de financiering en licht het plan toe.
In Nederland zijn er zes bijeenkomsten: op 24 juni in Heerhugowaard, op 25 juni in Aalsmeer, op 27 juni in Eelde, op 30 juni in Naaldwijk, op 1 juli in Sevenum en op 2 juli in Made. Wanneer en waar de buitenlandse bijeenkomsten worden georganiseerd is nog niet duidelijk.
Op 19 juni hebben de directie, de adviesraad Bloemen en de adviesraad Planten een bijeenkomst gehad. Tijdens deze vergadering hebben ze besloten wat de nieuwe strategie is voor de financiering van Kompas. Over de uitkomst van deze vergadering doet FloraHolland geen mededelingen.
Op 10 juli organiseert FloraHolland een nieuwe besloten ALV, waar de financiering van Kompas en de jaarcijfers op de agenda staan. Doordat de leden tijdens de vorige ALV de financiering van Kompas verwierpen, konden de jaarcijfers toen niet worden goedgekeurd. De nieuwe ALV vindt plaats in Aalsmeer en begint om 19.30 uur.

Ledenbeleid

De evaluatie van het nieuwe ledenbeleid van FloraHolland verschuift door de problemen rond de jaarcijfers en de bekostiging van de reorganisatie naar 4 september. Aanvankelijk stond dit onderwerp tijdens de gezamenlijke bijeenkomst van de adviesraden Bloemen en Planten op 19 juni gepland.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer