Deutz-Fahr komt met 5G- en 5D-serie

Same Deutz-Fahr (SDF) introduceert twee nieuwe series: de 5G en 5D. Ze vervangen de Agrofarm en Agroplus trekkers. De trekkers hebben drie- en viercilindermotoren van 75 tot maximaal 109 pk.
De nieuwe 5G-serie met drie- en viercilindermotoren is te krijgen met vermogens van 75 tot 109 pk. De 5G-serie bestaat uit elf modellen. In uitvoering is er onderscheid tussen een Heavy Duty (HD), Mid Duty (MD) en Light Duty (LD) uitvoering. Het verschil zit vooral in de vooras en de motor. De HD-uitvoering heeft een viercilindermotor, bij de MD is er keuze uit een drie- of viercilindermotor en de LD is er alleen met een driecilindermotor.
De trekkers uit de 5G-serie hebben dezelfde cabine als die van de onlangs gepresenteerde 5C-serie. Er is keuze uit een mechanische transmissie met acht versnellingen voor- en achteruit tot een versnellingsbak met vijf versnellingen en drie powershifttrappen.
De trekkers uit de eenvoudige 5D-serie is verkrijgbaar met drie- en viercilindermotoren van 88 tot 102 pk. In totaal zijn er zeven modellen. De drie kleinste modellen zijn er in twee uitvoeringen: Ecoline en standaard. De zwaarste is er alleen in de standaarduitvoering. De versnellingsbak is of een mechanische bak met tien versnellingen voor- en achteruit of een drietraps powershift. De eerste modellen uit de 5G- en 5D-serie zijn vanaf juli leverbaar.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer