Lourdes: nog plaatsen vrij

Elk jaar biedt ZLTO aan leden de mogelijkheid om samen te reizen naar de Maria-bedevaartplaats Lourdes. Dit jaar is de vliegreis van 27 september tot en met 2 oktober.

Er zijn veel redenen om naar Lourdes te gaan, voor jong en oud. Niet alleen omdat iemand ziek is. Redenen liggen in al die situaties waarin mensen op zoek zijn naar wat steun en hoop in veranderende of moeilijke leefomstandigheden, of vanuit dankbaarheid dat problemen voorbij zijn.
VNB organiseert de Lourdesreis voor ZLTO. Deze organisatie heeft een gevarieerd programma samengesteld. Zo zijn er Nederlandstalige vieringen, worden er bezienswaardigheden bezocht en is het mogelijk om een dagtocht te maken in de Pyreneeën. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid op het terras.
Alle ZLTO-leden die deelnemen aan de reis verblijven in hetzelfde hotel. De hotelgroep heeft een eigen hotelleider die de groep begeleidt.
Informatie opvragen over de Lourdesreis kan bij Willem Leys, sociaal medewerker bij ZLTO, via (06) 29520242 of (073) 2173223, of door een mail te sturen aan willem.leys@zlto.nl. Informatie over de mogelijkheden om voor deze reis subsidie aan te vragen kan eveneens worden toegestuurd.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer