Overname SBG Innovatie door Raven

Raven Industries heeft SBG Innovatie en haar dochteronderneming Navtronics overgenomen. SBG is een Nederlandse aanbieder van gps-besturingssystemen.

Overname+SBG+Innovatie+door+Raven
© nieuwe oogst

Met een hoofdvestiging in Middenmeer vervaardigt SBG geavanceerde gps-gestuurde systemen voor diverse landbouwgerichte toepassingen.

Door deze overname vult Raven haar productlijn van gestuurde systemen aan met specifieke en zeer nauwkeurige werktuigbesturingen.

Europese markt

De hoofdvestiging van SBG wordt het nieuwe kantoor voor Raven in Europa. De wereldwijde aanwezigheid van Raven Industries, gevestigd in de Verenigde Staten, wordt daardoor vergroot en het bedrijf krijgt toegang tot de Europese markt.

SBG is opgericht in 2003 en opereert vanuit Nederland, net buiten Amsterdam, en vanuit Geel, België bij Navtronics. Het bedrijf verkoopt op dit moment gps-gestuurde systemen in elf landen.

Assortiment

Een direct gevolg van deze overname is dat de producten van SBG één op één worden opgenomen in het assortiment van Raven. Zowel SBG als Raven biedt een gecombineerde verkoop aan van beide productlijnen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer