Paas topdrukte in Keukenhof

Keukenhof heeft in het paasweekend ruim 100.000 bezoekers ontvangen. Het waren één van de beste paasdagen uit de geschiedenis van Keukenhof.

Paas+topdrukte+in+Keukenhof
© Keukenhof

'De combinatie van het mooie weer, het park in volle bloei en het thema 'Holland' heeft er voor gezorgd dat we zeer tevreden zijn over het groot aantal gasten', aldus Bart Siemerink, directeur Keukenhof.

Er was veel belangstelling van Nederlandse gezinnen, Duitse en Amerikaanse gasten en opvallend veel Aziaten waaronder Chinezen.

Fotogeniek

Het fotogenieke park Keukenhof trok deze paasdagen veel bezoekers, en dat is niet vreemd: het park staat schitterend in bloei. Een ultiem lentegevoel.

Highlight in het themajaar 'Holland' is het bloembollenmozaïek van een Amsterdams grachtentafereel met een tulp zo groot als een grachtenpand. Het ontwerp symboliseert de Tulpomanie tijdens de Gouden Eeuw en staat nu geweldig in bloei.

De vele bloemenshows, waaronder een schitterende narcissenshow en verschillende evenementen maakten Keukenhof tot het paasuitje voor de hele familie.

Tot 18 mei

Keukenhof is geopend tot en met 18 mei. Op 26 en 27 april staat de Taste of Keukenhof op het evenementenprogramma, op 3 mei trekt het Bloemencorso van de Bollenstreek door de regio en op 10 en 11 mei organiseert Keukenhof met veel klassieke muziek een Romantisch weekend.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  7° / 3°
  80 %
 • Donderdag
  9° / 5°
  80 %
 • Vrijdag
  10° / 6°
  20 %
Meer weer