Nieuwe+gids+gewasbescherming+boomteelt
© Nieuwe Oogst

Nieuwe gids gewasbescherming boomteelt

DLV Plant heeft een nieuwe uitgave gemaakt van de bekende gids ‘Gewasbescherming Boomteelt en Vaste Plantenteelt 2014’.

De gids bevat alle informatie die boom- en vaste plantentelers nodig hebben voor een effectieve gewasbescherming. De gids geeft telers per ziekte, plaag of onkruid advies hoe ze het probleem het beste kunt aanpakken.

Met de 20ste druk zijn telers weer volledig up-to-date. In de gids zijn alle wijzigingen in het gewasbeschermingsmiddelenpakket verwerkt. Diverse nieuwe gewasbeschermingsmiddelen zoals Signum, Luna, Karma zijn opgenomen.

Nieuwe etiketten

In de adviezen zijn de laatste resultaten verwerkt vanuit onderzoek en de praktijkervaringen van de adviseurs. De nieuwe etiketten van onkruidbestrijdingsmiddelen staan op een rijtje.

Nieuw zijn ook de middelenoverzichten met per middel informatie over het werkingsprincipe, de formulering, resistentie en het effect op natuurlijke vijanden. Verder staat in de gids uitgebreide informatie over hulpstoffen en het optimale spuitmoment.

Bestellen

Boomkwekerijbedrijven die de gids voor 30 april bestellen en hun e-mailadres invullen op het bestelformulier, ontvangen via de mail komende twee jaar kosteloos de gewasbeschermingsnieuwsbrief.

De gids kost 45 euro (excl. BTW, incl. verzendkosten binnen Nederland).

Weer

 • Zondag
  20° / 7°
  10 %
 • Maandag
  22° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  21° / 12°
  60 %
Meer weer