Structuurwijziging binnen Reesink

Mechanisatiebedrijf Reesink heeft besloten de structuur van Kamps de Wild te veranderen. Kamps de Wild Holding is gevormd met drie bedrijfsonderdelen.

De structuurwijziging heeft te maken met de sterke groei binnen de activiteiten in Claas door de overname van CT Agro, de Claas-importeur voor Kazachstan, en de forse autonome groei van Amzone en Kaweco binnen Kamps de Wild.

In de nieuwe holding zijn drie bedrijfsonderdelen ondergebracht: Kamps de Wild (de huidige partner), Kamps de Wild participaties (voor participaties) en CT Agro/CT Agro Too (de Kazachstaanse import van onder andere Claas).

Nieuwe directeur

Erwin Ros, de huidige directeur van Kamps de Wild, gaat met ingang van 1 april de directie voeren over Kamps de Wild Holding. Vanaf die datum is Dick Melessen directeur van Kamps de Wild.

Melessen is voor velen geen onbekende. Van 2000 tot 2005 is hij actief geweest binnen Reesink. In 2005 is hij bij Gebr. De Vor Achterveld aan de slag gegaan. Sinds juli 2012 is hij lid van het managementteam van MechanGroep.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer