Open dagen nieuwbouw Reesink

Reesink Technische Handel is samen met Stierman verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Op 8 en 9 juni 2012 zijn er open dagen waarbij de nieuwe locatie en het leveringsprogramma is te bekijken.

Open+dagen+nieuwbouw+Reesink
© Nieuwe Oogst

Het nieuwe pand heeft een 1000 vierkante meter grote showroom, een scholingsruimte, grote opslag van machines, een onderdelenmagazijn, een werkplaats en kantoren. Een groot verschil met het verleden, waarbij de logistieke activiteiten elders waren ondergebracht.

De nieuwe locatie draagt bij aan betere commerciële ondersteuning van de dealers. Door de goede bereikbaarheid van het nieuwe pand aan de A50 en de aanwezigheid van vele machines, zijn dealers met klanten sneller geneigd om ook na de open dagen het bedrijf te bezoeken.

Demonstraties

Tijdens de open dagen op 8 juni (van 13 tot 22 uur) en 9 juni (van 10 tot 16 uur) valt er van alles te zien en te beleven. Op een perceel naast het nieuwe pand vinden doorlopend demonstraties van landbouw-, grootgroen-, en bosbouwmachines plaats.

Binnen het pand zullen bezoekers tijdens workshops worden geïnformeerd over moderne landbouwonderwerpen. Buiten en binnen staan vele interessante machines tentoongesteld. Het adres is Woudhuizermarkt 79, Apeldoorn.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer